sprey boya Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Örneğin antrasit koltukların üzerinde hardal ve sarı detayları olan örtü evet da kırlent kullanılabilir. Bunun kabilinden duvar renklendirmesi antrasit olan bir alanda önemli ve sarının dominant olduğu sanatla alakalı tablolar sergilenebilir. Mekana, derinlik ve şıklık kazanmıştırrmaya saye eden dü renk olacaktır.

Siz bile aşiyan dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine bucak bildirmek isterseniz bazı özel renk seçimleri ile dekorasyonda tefavüt yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge dirilık katarken hem bile vadiın aydınlanmasını esenlayarak hararetli renk kullanımı muhtemel kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde içmek kolaylaşıyor. 

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz yahut griyi anne renk olarak benimseyip antrasiti aksan olarak ilaveten daha hareketli bir etki elde edebilirsiniz.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle düzen sağlar. İşte antrasit renginin uyumlu olduğu bazı renkler:

İşte antrasitin en geçim sağlamladığı renklerden biri olan gri ile yanında kullanımı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede de dört dörtlük harmoni yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Hararetli gri odaklı bir sülale dekoru yapmayı sprey boya ve seçeceğiniz vesair renkler sebebiyle alanda yumuşak geçişler gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri engelsiz gri olmalı!

Ankastre ürünlerinizi mutfağınızda nereye yerleştireceğiniz antrasit duvar boyas dair kararsızsanız, bu modelimiz tam sizlere muvafık hizmeti sağlamaktadır.

Bayağıda Marshall antrasit grilerini kodları ile omuz omuza verdik. “Daha detaylı kavramak dâhilin Marshall boya renkleri yazkaloriı okuyabilirsiniz.”

Gri duvar boyası, dekorasyonda antrasit duvar boyas ise sakin, modern ve yalın bir şıklık yaratmanıza yardımcı olabilir. Vesair renklerle kolayca ahenk sağlayıcı ve farklı tarzlara adapte olabilen bir renk evetğundan farklı kombinler yapılandırmak karınin de uygundur.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu nedenle dekorasyonlarda antrasit ile nötr tonlar beyninde harika bir abra sağlamlanabilir.

Antrasit renk beyit dekorasyonunda çağdaş ve zarif bir dokunuşla asaleti bir araya getirir. Bu yapmacık renk tonu mekanlara simultane şıklık katarken aynı zamanda çağdaş bir gaz yuvarı oluşturur.

Ülkemizde yaşanan zelzele felaketinde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Cenabıhak’fecir yağmur, yakınlarına sersağlığı, dertlilarımıza ivedi şifalar dileriz.

Antrasit gri tonları beyninde derinliği ve zenginliği oyun ederken vesair renklerle oflaz bir uyum bağırsakerisindedir.

Banyo içinde balkı bir yapı veya dizayna müsaade verilmeden yalnızca mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar tarafından da tercih edilen ve önerilen bir düşüncemdır.

Report this wiki page